Verantwoording vergelijking

Uitgangspunten

De vergelijking is tot stand gekomen op de wijze zoals bij het overzicht is vermeld. Opname, beoordeling en positie van een product in een overzicht vindt plaats aan de hand van de vermelde uitgangspunten van de vergelijking en geschiedt op basis van volledige onafhankelijkheid. De beoordeling van de kwaliteit vindt plaats op basis van ingediende waarderingen van bezoekers van deze website.

Hoogte premie

In onze overzichten van zorgverzekeringen gaan wij voor het bepalen van de premie uit van de opgave van de aanbieder zoals weergegeven op hun website. De genoemde premie geldt per maand, uitgaande van maandelijkse betaling. Er is geen assurantiebelasting van toepassing.

Vraag zelf offerte of doe premieberekening

De weergegeven premies zijn van indicatieve aard. Daarom adviseren wij u om op basis van de door ons aangegeven eerste selectie altijd zelf een offerte aan te vragen of premieberekening te doen. Pas dan ziet u de exacte premie die voor uw specifieke kenmerken en omstandigheden gelden, en kunt u een volledige en verantwoorde vergelijking en beoordeling van de behandelde producten maken.

Compleet en actueel

Wij doen ons uiterste best om een compleet en actueel overzicht weer te geven, maar kunnen hier niet voor instaan. Indien u opmerkingen of aanvullingen heeft, dan vernemen wij dit graag.

De vergelijking komt tot stand op basis van volledige redactionele onafhankelijkheid. Wilt u meer weten over de rol van de uitgever? Kijk bij Onafhankelijk.

Verantwoording vergelijking
Beoordeel deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *