Overstappen zorgverzekering

Overweegt u om van zorgverzekeraar te veranderen? De kans is groot dat u met overstappen van zorgverzekering een aanzienlijke jaarlijkse besparing bereikt. De NMa heeft onderzocht dat een gemiddelde Nederlander maar liefst euro 103 per jaar bespaart.

Voordelige zorgverzekering
Wij laten een compleet en actueel overzicht van zorgverzekeringen zien voor het komende jaar. De top 5 van goedkoopste zorgverzekeringen is als volgt; ZEKUR Zorg, Bewuzt Basisverzekering, Anderzorg Anderzorg Basis, CZdirect Zorgverzekering en FBTO Basisverzekering.

Jongerenlabel Zekur biedt de afgelopen jaren de goedkoopste zorgverzekering van Nederland, met een standaard eigen risico van euro 350,00. De premie is een van de laagste. Bewuzt, Anderzorg, CZdirect en FBTO volgen op korte afstand met premies net erboven.

Stelling

Stelling: “Ik stap voor het einde van het jaar over van zorgverzekeraar

Ja door Chantal op 12-12-2012.
‘Raar om te zien dat je zo makkelijk euro’s kan besparen. Die basisverzekering is toch overal hetzelfde!’

Ja door Micha V. op 13-12-2012.
‘ik betaalde circa 122 eur/mnd, nu iets van 87 eur, inclusief aanvullend, scheelt toch 420 eur per jaar!’

Nee door lucas op 21-05-2014.
‘BS’

Geen mening door Henk Gerards op 22-11-2015.
‘Zie P.J. den Hoed 3 juni 2013 om 17:20;Het is weer al enkele jaren geleedn dat op de etiketten van de verpakkingen van medicamenten steeds door de apotheek ook de prijs van die verstrekking werd vermeld. Opeens werd dat afgeschaft.Vorig jaar was er ergens een keer een berichtje, dat dit weer zou moeten worden ingevoerd om de patiebnt er bewust van te maken, wat de kosten van die middelen waren en een lichtvaardig gebruik en/of verspilling tegen te gaan.Zowel bij mijn zorgverzekeraar als bij verschillende instanties heb ik gevraagd, wanneer die prijsaanduiding weer zal worden ingevoerd.Als antwoord wordt er dan gegeven, dat de apothekers dat niet meer (meer) willen!! Maar als patiebnten echt bewust moeten zijn of worden van kosten lijkt mij zo’n vermelding een goede stap in de richting.Bij CZ kun je via internet je kosten wel inzien maar staan bij de bedragen niet, welk middel het geweest is. (Op verzoek wordt je dat wel schriftelijk toegestuurd).’

Rate this post

Plaats een reactie