Zorgverzekering lastig kiezen

Consumenten vinden het nog steeds moeilijk om een weloverwogen keuze voor een zorgverzekering te maken. De Telegraaf meldt dat consumenten onwetend zijn als het om hun zorgverzekering gaat. Moet je een hoog eigen risico nemen, of een laag eigen risico. En wil je zorg in natura, of wil je restitutie? En wat is nou de beste zorgverzekeraar in het specifieke geval van de consument? Een hoop vragen. Vergelijkingswebsites proberen hier hulp in te bieden, maar dit lukt maar ten dele. Websites als Zorgkiezer.nl, Independer.nl en Hoyhoy.nl, maar ook Verzekeringen vergelijken en Zorgverzekeringen vergelijken proberen een goed en compleet overzicht van zorgverzekeringen te geven.

Vergelijk zorgverzekering
Let op waar u voor kiest. Zo kwam recent in het nieuws dat de zogenaamde budgetpolissen erg goedkoop zijn, maar dat u niet altijd vrije keuze heeft om het ziekenhuis te kiezen dat u wilt.

Goedkoopste zorgverzekeraars
Op het eerste oog, gebaseerd op een gemiddeld klantprofiel, bieden Zekur, Bewuzt en Unive de goedkoopste zorgverzekeringen. Maar kijk zelf rond bij een van de vergelijkingswebsites, en maak doordacht uw keuze. Vergelijk online uw zorgverzekering.

Rate this post

Plaats een reactie